easy selection LED products

Nå lanserer vi vårt nye LED-sortiment Easy Selection

Easy Selection er et håndplukket sortiment av LED-produkter som gjør det lett å introdusere LED på din arbetsplass.  Sortimentet består av en downlight, et panel, armatur for trapphus og et energibesparende LED-lysrør retrofit for erstatning av floureserende T8-rør. Du får en gunstig belysningsløsning med rask tilbakebetaling. Det finnes ingen grunn til å vente!

 

 

Plug Enkel installatsjon

Spar deg for kompliserte LED-installasjoner. Erstatt din eksisterende belysning med et valgfritt LED-produkt fra Easy Selection, der du kan velge mellom en downlight, panel, trappearmatur eller LED-retrofit lysrør. Det kan ikke bli enklere!

 

BatterySpar opp til 50% energi

Du sparer energi for hvert armatur du erstatter med et Easy Selection-produkt. Hvert armatur lyser like sterkt men varer mye lengre, bruker mindre energi og behøver ikke byttes like ofte.

 

EuroKort tilbakebetalingstid

En enkel utreging av driftskostnadene for produktene viser til en kort tilbakebetalingstid. Våre LED-produkter begynner faktisk å tilbakebetale seg fra dag en og garanterer videre besparinger.

 

certificateKvalitet garanteres

Våre kunder har vent seg til beste kvalitet, lange garantier og god kundservice. Dermed burde det ikke komme som noen overraskelse at også kvalitative Easy Selection har en treårig garanti.

 

thumb upHåndplukket sortiment

Det finnes mengder av LED-produkter på markedet, men kvaliteten varierer også kraftig. Aura Lights belysningseksperter har håndplukket de mest pålitelige og høykvalitative produktene. Dette for å tilby kunden det beste LED-sortimentet.