Parkering

På grunn av behovet for trygghet og sikkerhet, er parkeringsplasser ofte tent 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få andre områder på det kommersielle eller industrielle eiendomsmarkedet har en slik intermitterende bruk. Energiinnsparingspotensialet er derfor svært høy, ettersom parkeringsplasser er store i størrelse og belysningstettheten er høy. Aura Light forstår dine behov.

 

 

Gamle parkeringshus var ofte mørke, skitne og usikre. Heldigvis er dette i endring, og parkeringshus i dag er lyse, trygge og mer oppgraderte. Eiere og eiendomsforvaltere innser at penere garasjer også tiltrekker seg flere kunder.

Dynamiske systemer reagerer på sanntidsbruk av plassen, og leverer riktig mengde og kvalitet av lys til rett tid. Parkeringsplasser trenger en slitesterk armatur. Aura Light har spesialdesignet løsninger for tøffe miljøer med støv, skitt og fuktighet og med levetidsgarantier på opp til åtte år.

Vi forstår dine behov og kan hjelpe deg å få en passende bærekraftig belysningsløsning. Kontakt en av våre belysningseksperter.

 

Se under for et utvalg av egnede løsninger: