Gi nytt liv til dine LED-paneler

Aura Light er stolt av å lansere en rekke nye dekorpaneler for Aura Lanternin og Lunaria LED-paneler som gir et nytt liv til din nåværende belysningsløsning. Produktutviklingsavdelingen i Vimmerby byr på mer kreativitet, og flere design vil bli presentert snart! Klassiske, rene arkitektoniske linjer og natur ga inspirasjon til de fem nye mønstrene i denne samlingen.

Fra skisse til ferdig produkt

Dypt inne i de Smålandske skogene i Sverige bruker Aura Lights designere sitt talent og kreativitet ved å skape nye mønstre for våre populære LED-paneler. Vårt eget produksjonsteam tar deretter over og forvandler ideene til ferdige produkter. Klikk her for å lese mer om vårt sortiment.

Skaper interessant belysning

LED-paneler har lenge vært et populært valg for generell innendørs belysning. Vi satte oss ned med lysdesigneren Erica Petersson hos Aura Light for å snakke om LED-paneler og hvilke fordeler disse kan gi.

Alltid et steg foran

Med Aura Lunaria – ActiveAhead får du smart belysning som lærer hvor og når det skal lyse. Vår produktsjef Rasmus Andersson forklarer den nye teknologien.