Utendørs

Velg det utendørs bruksområde som interesser deg.

 

Veier og tunneler

Belysningen på veier og i tunneler har innvirkning på sikkerheten. Godt lys betyr god synlighet og færre ulykker. Derfor stoler kunder verden over på Aura Light som gir dem gode belysningsløsninger for deres behov.

Les mer

Parkering

På grunn av behovet for trygghet og sikkerhet, er parkeringsplasser ofte tent 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få andre områder på det kommersielle eller industrielle eiendomsmarkedet har en slik intermitterende bruk. Energiinnsparingspotensialet er derfor svært høy, ettersom parkeringsplasser er store i størrelse og belysningstettheten er høy. Aura Light forstår dine behov.

Les mer

Transportområder

På flyplasser, togstasjoner og havner passerer mange passasjerer kontinuerlig på vei til sin destinasjon. Med Aura Light’s bærekraftige belysningsløsninger hjelper vi deg å få lys som trenger mindre vedlikehold og bruker mindre energi.

Les mer

Olje og gass

Den største utfordringen for olje-og gassektoren er sikkerheten. Aura Light vet dette ettersom vi har jobbet med kunder og produsenter i denne bransjen i mange år. Vi har belysningsløsninger som er spesielt utviklet for å møte industriens høye kvalitet og sikkerhet.

Les mer