Innendørs

Velg det innendørs bruksområdet som interesserer deg.

 

Industri

Forholdene på arbeidsplassen i industrien kan være svært krevende. Takhøyden er vanligvis høy som setter ekstra krav til belysning, så vel som levetiden til lysutstyr. Vedlikehold er vanskelig i områder som er vanskelig å få tilgang. Det kan også være støv, skitt eller fuktighet. Dette krever belysningsløsninger som er kvalitetssterke.

Les mer

Næringslokaler

Næringslokaler og terminalbygg krever god arbeidslys, men bare når lyset faktisk er nødvendig. Det er ofte et stort potensial for energisparing gjennom lysstyring.

Les mer

Kontorer

På et kontor er lyset en viktig del av å skape et godt arbeidsmiljø. Lys er nødvendig, ikke bare for å se, men det påvirker også hvordan vi føler oss.

Les mer

Utdanning

I et klasserom må det være et godt læringsmiljø. Belysning er en viktig del av dette og det riktige lyset kan forbedre ytelsen til elevene. Lyset bør tilpasses ulike oppgaver i klasserommet, enten det er å skrive eller lese på tavlen, jobbe på pulten eller jobbe ved dataskjermen. Det er et behov for både direkte og indirekte lys.

Les mer

Dagligvarehandel

I detaljhandel ønsker du å lage et godt shopping miljø, der kundene føler seg komfortable og velkomne. Du ønsker også å presentere produktene i en attraktivt lyssetting. Riktig lys har en direkte innvirkning på salget.

Les mer

Sykehus

Lys gjør ikke bare at vi ser, men godt lys kan også ha den effekten at det gjør at vi føler oss bedre. Riktig belysning er viktig innenfor helsesektoren. I undersøkelses- og operasjonsrommene stilles det høye krav til lys og fargegjengivelse.

Les mer

Offentlige områder

En rekke områder anses som offentlige områder. Det kan være inngangspartier, korridorer, resepsjon, atrier etc. Det kan være i bygninger, flyplasser, jernbanestasjoner, kjøpesentre etc. Folk som besøker området skal føle seg komfortable og velkomne. Lysdesignet og mengden lys bør svare på de nøyaktige behovene til den tiltenkte tjenesten.

Les mer