Mål, visjon og verdier

 

 

Vårt mål

Målet til Aura Light er å utvikle og levere belysningsløsninger som sørger for at profesjonelle kunder kan redusere kostnader, energiforbruk og miljøpåvirkning.

Vår visjon

Vår visjon er bli den ledende globale partneren for bærekraftige belysningsløsninger til profesjonelle kunder.

Våre kjerneverdier

Verdiene til Aura Light er basert på våre retningslinjer og består av de grunnleggende elementene og metodene vi benytter i arbeidet hver dag:

  • EngasjertHos Aura Light holder vi det vi lover og leverer produkter med garantert kvalitet. Vi ønsker å gi kundene våre best mulig kundeservice, og vi har et salgsteam med høy kompetanse innen belysning. Fordi vi er en cleantech-bedrift bidrar Aura Light til en bærekraftig fremtid på en omsorgsfull og profesjonell måte, og vi tilbyr våre kunder løsninger som gjør dem mer bærekraftige.
  • InnovativAura Light er en industriell utfordrer og innovativ når det gjelder å finne på nye løsninger ved hjelp av både nåværende og ny teknologi. Vi er en forretningsorientert cleantech-bedrift som bidrar til verdiskapning hos kundene våre ved å hjelpe dem med å spare penger, energi og miljø. Når vi reduserer kostnadene hos kundene våre ved at de gjør de rette tingene, kan vi virkelig gjøre en forskjell. Vi følger prinsippet om at vi skal bidra til en bærekraftig fremtid ved å tilby belysningsløsninger som hjelper kundene våre til å bli mer bærekraftige.
  • FleksibelAura Light er en åpen og fleksibel bedrift som tilpasser seg kundenes behov, slik at vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer for hver enkelt kunde. Størrelsen vår gjør at det er kort vei fra idé til marked. Kundene skal føle at vi er raske og reaksjonssterke på en måte som gjør at vi ligger foran våre konkurrenter.

Nedlastinger

Etiske regler for Aura Light