Aura Lights LED-panel kåret til verdens mest energieffektive

LED-panel Aura Lunaria, SEAD Global Efficiency Medal

Aura Lights LED-panel kåres til verdens mest energieffektive i kategorien kontorbelysning, av SEAD i “Global Efficiency Medal Competition”. Det seirende produktet er LED-panelet Aura Lunaria.

 

SAED er et initiativ fra Clean Energy Ministrial som for fjerde år på rad arrangerer Global Efficiency-konkurransen med hensikt om å synliggjøre energieffektive produkter. Vinnerne har nå blitt utnevnt og Aura Light vant den internasjonale prisen «Global Efficiency Medal» i kategorien LED-paneler samt regionale utmerkelser i Europa og Australia innenfor samme kategori. Prisutdelingen fant sted i Lurence, Sveits den 26. August.

─ Det er en stor ære å motta denne prestisjetunge prisen! Det er en annerkjennelse for virksomhetens fokus innen bærekraftig innovasjon. Dette høykvalitative LED-panelet skaper en god atmosfære og bidrar til å redusere energiforbruket med ca 50% sammenlignet med et gammelt lysanlegg, sier Martin Malmros, vd Aura Light International AB.

Det seirende produktet er en LED-løsning for tak med lav T-profil himling. Den brukes som belysning i allmenne rom med standard takhøyde og erstatter vanligvis standard T8 lysrørsarmaturer med målene 600 mm x 600 mm. Den fungerer godt i kontorer, skoler, sykehus og andre offentlige områder.

For mer informasjon, kontakt:
Martin Malmros, VD og konsernsjef, Aura Light International AB,
(+46)08-564 883 40, (+46)0730-45 83 40, martin.malmros@auralight.com
Alina Giraldo, pressekontakt, Aura Light International AB,
(+46)08-564 883 89, (+46)0702-86 40 02 alina.giraldo@auralight.com

 

Om Aura Light
Aura Light er et belysningsfirma som tilbyr holdbare belysningsløsninger til det profesjonelle markedet slik at de kan redusere sine kostnader, sitt energiforbruk og sin miljøpåvirkning. Aura Lights produkter og løsninger er kjente for sin lange levetid, gode kvalitet og betydelige energibesparelse. Vi tilbyr komplette belysningsløsninger med lyskilder, armaturer og sensorer. Grunnlaget for Aura Light ble lagt allerede i 1930 under navnet Luma og Long Life lysrør er produsert siden 1980. Salget skjer over hele verden gjennom datterselskap og distributører, Kundene er hovedsakelig i industri, handel og offentlig sektor. Aura Light har ca 350 ansatte og omsetter for NOK 700 millioner. Les mer på www.auralight.no.